Înlocuirea

Înlocuirea de urgență a încuietorilor din Chișinău și Moldova.

Responsive image

Înlocuirea încuietorilor

Trebuie să înlocuiți încuietorile ușilor metalice? Încredințați această lucrare specialiștilor companiei noastre: avem un personal larg de meșteri cu înaltă calificare, care sunt gata să plece la unitatea dvs. la ora stabilită sau să schimbe urgent încuietoarea ușii. Serviciul nostru rezolvă imediat orice situație de forță majoră!

Responsive image

Înlocuirea cilindrului de blocare

Ai venit acasă fără cheie? Ușa se blochează la deschidere? Nu pierdeți mult timp pentru a deschide apartamentul: comandați instalarea unei lacate noi de la mesterul nostru. Ușa de fier a garajului sau camera obișnuită - nu contează. Vom face față sarcinilor, vom ajunge în orice zonă a Chisinaului în 30 de minute

Înlocuirea încuietorii metalice a ușii

Meșterii companiei vor înlocui cu ușurință încuietorile de la ușa metalică, plecând la fața locului în orice moment al zilei. Aveți un apartament, o casă privată, un birou sau o companie? Lucrăm cu toate tipurile de dispozitive de blocare, inclusiv mecanisme secrete și electronice, și facem treaba în mod eficient, rapid și la buget mic.

Înlocuirea încuietorilor unei uși interioare

Mânerul este rupt, zăvorul nu funcționează sau este necesar să înlocuiți încuietoarea ușii interioare? Specialiștii companiei sunt întotdeauna gata să ajute și să efectueze acest tip de muncă într-un apartament, casă privată sau birou. Lucrăm cu uși din lemn, plastic și laminate, iar prețul nostru pentru înlocuirea încuietorii ușii interioare vă va surprinde plăcut.

F.A.Q

Servicii de schimb

Deblocarea ușilor, seifurilor, mașinilor, încuietorilor Chișinău. Moldova